lovefaithhope

Alla inlägg den 21 januari 2012

Av isabelle&celina forsberg&linnerblom - 21 januari 2012 19:36

hejhej !

idag har det varit super duper roligt !

först vaknade allihopa samtidigt klockan 8... :/ alicia skulle till konfan i kyrkan i 6 timmar... hahaha, och jag och pappa skulle åka iväg och besiktiga bilen.. hade inget för mig. sen åkte vi och spelade på v75, och jag fick en triss lott som jag vann på, så jag tog en ny, och den vann jag också på så ja tog en ny, och sen en gång till... men sen var turen slut.

hihihi, sen åkte vi hem, och då var klockan 10, och det gick en jätte bra film på tv som hette the thoot fairy,hahah den var jätterolig..det var inte tecknat. sen var klockan helt plötsligt 11.15, och så skulle jag pappa och mamma åka till ett ställe som heter inne svingen ! det är ett ställe där det finns stora båd, och så är det en stor duk på väggen, så slår man mot väggen så fortsätter bollen, det var skit coolt :D vi var där i två timmar,när vi kom ut från inne svingen s var det helt vitt ute :o,sen åkte vi hem, och då skottade jag bort all snö från våran ytterdörr, och en väg runt gården och till parkeringen, så duktig är jag ! :) sen blev det kväll, haha.

och igår var jag i tråkiga skolan, men efter skolan åkte jag och mamma till ikea, vi tog en fika och kollade runt lite, så jag fick en ny lampa till mitt rum, alltså en sådan som står på fönsterbrädan ;) sen åkte vi och handlade, då träffade mamma sin bästa kompis, och hennes barn, som då är en av mina bästa kompisar :) och när jag var där fick jag vigo beauty, hahahah, bara för att prova :P jaja, här kommer bilder från igår :) just det, vi hade hemkunskap igår, vi bakade scones..

mina och sofias scones ! :D

   

      //isabelle <3

Av isabelle&celina forsberg&linnerblom - 21 januari 2012 10:14

God morgon! Igår kväll tänkte jag göra ett inlägg men somnade framför tv:en. Typ vid 11 :o brukar inte lägga migg såå tidigt på en fredag, men var verkligen skiit trött.  Nu har jag precis ätit frukost och sen ska jag och mamma till bp (backa plan) och skulle köpa nya jeans för mina barnbidrags pengar som jag fick igår :D måste verkligen ha nya jeans !! har typ två par som jag använder..Efter det ska jag till träningen. Sen åker hela familjen till kina resturangen ;) Så bloggar mera senare. 


detta åt jag till frukost 

 

en jätte god cheescake (stavning) Min styvpappa älskar att baka, bra för mig jag älskar ju sötsaker

                                                  

            Puss! /Celina

Presentation


välkommen till våran blogg !
vi är två tjejer på 12 år snart 13.
vi heter celina och isabelle.
våra intressen är konståkning och golf :)
hoppas att ni gillar våran blogg, kommentera gärna och följ !

Fråga mig

2 besvarade frågor

Sök i bloggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards